diumenge, 4 d’abril del 2010

A MADRID HI FALTA GENT


comencem el CEO amb un molt bon mapa , molt net en general, nomes amb alguns ratllats, bastants elements de roca i pocs camins. destacaria que la vegetacio estava molt ben treballada, tot i que em despistava una mica que algunes clarianes fossin totalment de roca.
el traçat era durissim al principi(tota la pujada) i molt mes còmode al final.
estic prou content de la meva cursa, sense grans errors pero una mica lenta en alguns moments llegint molt el mapa(fites 1,2) a la 2 a mès miro malament el codi i quan la trobo torno a marxar(per matar-me)les 4,5 i 6 eren molt rapides en una zonz molt neta, la 7 en canvi he passat massa pel ratllat i he baixat per les roques massa lent,la 10 semblava facil pero tothom la buscava massa avall, a la 12 un noi m´ha demanat ajuda i m´he desconcentrat molt, a la 14 no he vist un cami i a la 18 he caigut i he picat amb un roc, quatre renecs i avall, l´esprint final acollonant!!!! en baixada salvatge al principi i arrivant al limit del col.lapse!!!


el dissabte tocaba relleus i ha sigut una gran experiencia, he corregut en veterans A amb dos companys que no coneixia (lluis cumellas i daniel comerma) i fent la 1ª posta, sortida en massa IM-PRE-SIO-NANT amb el triangle a la quinta forca i unes primeres fites molt maques en una zona neta i rapida, a partir de la 5 començava la zona de roca mes lenta , a la 6 me´n vaig massa avall i em despisto una mica, a partir de la 8 tornem a la zona rapida fins a entrar a la fita vista (al.lucinant amb tota la gent alla animant) per fer el bucle final i repetir l´esprint del dia abans.
contentissim de no cometre cap error greu i del equip on ningu va fallar.


el dissabte a la tarda esprint sota la pluja que començo amb error a la 1, despres cap a la 3 estic a punt de travessar una valla infranquejable (PROHIBIT en esprint) on m´hagueren desqualificat, a partir d´aqui be amb un parell de fites al bosc i un traçat pel poble prou divertit.
al vespre pre rematar-ho unes birres en un bar celebrant els gols del barça , veient la cara de fastic que feien els madridistes je, je


diumenge la cursa mitja ha tingut un mapa que m´ha semblat prou complicat amb bastants elements de roca i molts ratllats que dificultaven la navegacio i per acabar´ho d´arreglar una altre escala (15000, 10000, 5000 i 7500, les hem provat totes!!)
ja en cursa, a la 1 ja perdo uns segons , pero la gran cagada es a la 6 on quan hi arrivo em confonc amb el codi ( un altre cop!!!) i perdo uns 6 min. donant voltes (COM PUC SER TAN RUC!!!) les 7 i 8 bastant lentes ( ja no em trobaba al mapa) i a la 10 un altre error (m´equivoco d´esperó rocós) i la 14 m´enmerdo pels bruts quan una mica mes avall hi tenia un caminet ( no el veig) a la 20 perdo uns segons buscant el pas per la valla.


en resum un cap de setmana molt complert amb curses ben exigents, tot i que el terreny no m´ha agradat tant com fa 15 dies al sierra norte (era una delicia) pero prou content dels resultats per un aprenent com jo.
destacar tambe el que ha estat la MAREA GROGA i es que el nou uniforme de la seleccio catalana de color groc canari ha sigut tot un impacte tant per la quantitat com per la qualitat (grans exits a totes les categories)
la gran noticia es que el "nostre" pau llorens ha sigut CAMPIO D´ESPANYA HCADETS
desde aqui , felicitats!!!!

fins a la proxima
signat: ramon aubets"mas" h35a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada