dilluns, 10 de maig del 2010

AMARICONAOS (by doctor mas)

Aquest es l´adjectiu que millor ens defineix segons en Mario, tal i com vam tenir ocasió de comprobar aquest cap de setmana a Santa Fe durant els durissims "night training camps" amb que ens va posar a prova cada nit i de on en vam treure importants conclusions, la mes significativa sens dubte va ser descobrir les propietats terapèutiques i gairebé màgiques de la quatrerosaedotopraxitilmetidotizina (mes conegut com bourbon "four roses")
i es que despres de la nit de divendres i veient els resultats dels que l´havien tastat, vam decidir aplicar el mètode cientific i fer un experiment en tota regla per demostrar les qualitats del producte, aixi doncs, el dissabte vam partir el grup i mentre uns anaven a dormir aviat i sense beure el xarop, els altres anaven a dormir tard (molt tard, de fet) i ingerien una quantitat notable de la poció màgica.
amb els resultats de diumenge a la mà podem concloure que els individus que van beure Four Roses i van dormir poc van desenvolupar les seguents aptituds:
-millora de la capacitat de concentració
-millora de la visió perifèrica
-augment de la capacitat respiratòria
-millor rendiment cardiovascular
-tonificació muscular
-predisposició mental òptima per competir
-i sobretot gran augment de la potència sexual (no demostrat encara)
en canvi en els individus que van descansar prou i no van tastar Four Roses vam veure que:
-problemes de concentració
-sensació de fatiga (fisica i mental)
-visió borrosa i posibles al·lucinacions
-por de la derrota
en consequencia queda clar com a partir d´ara s´hauran de fer els "stages" pre-cursa i sobretot no permetre que el Mario ens anomeni "amariconaos".

I ara anem al que interessa que son les curses granadines:
el dissabte comencem amb un mapa amb molt desnivell , un bosc molt net i amb visibilitat, i tambe algunes zones de recs i xaragalls prou interessants.
arrenco la cursa amb dubtes a la hora d´atacar la 1 i amb un error monumental a la 4 (no se pas que buscaba), a la 10 estic massa amunt, a la 14 em "menjo" uns ratllats i una zona oberta molt guarra per correr, a la 20 volto massa ( on collons vaig per la carretera!!) i a la 21 em desvio uns metres i ara no sortiré a les fotos,grrrr

la mitja de diumenge era mes llarga del habitual, tambe en un bosc molt blanc, i on aviat tinc el primer error , a la 3 per estalviar-me desnivell vaig a voltar massa, petts errors a la 10 i la 14, i a la 15 surto massa amunt pero em costa un mica veure-ho.
en resum , prou satisfet d´una altra cursa de lliga esp. on segueixo en un nivell on no sembla ni que millori, ni empitjori.
i ara a descansar d´espanyoles fins a setembre a barbate, a partir d´ara a pensar en les catalanes i en el "temible" Jukola.

seguirem informant
mas

2 comentaris:

  1. Interessant teoria! tot i que això de les medicines ja se sap, lo inportant es no deixar el tractament!! (no ser que esmorzen...)

    Ratpe.

    ResponElimina
  2. Mas nem a pams!
    Aquí ningú va beure Four Rouses, no t'equivoquis! Alguns vau catar el "forrosis" per tant em quedo amb què tots els assistents vam patir una predisposició pèssima en dir NO a més canyes, degut a una fatiga REAL en aixecar el colze, que desencadenava irremediablement a una visió borrosa i a tenir visions perifèriques d'escots i altres parts d'altres individus (xerro per mi), el que augmentava de manera evident la potència sexual.
    Por? Qui xerra de por? Mas si sóm uns valents tot i que en algún moment ens guanyi la predisposició mental per competir! :P
    Mariikins
    pd: sempre ens quedarà escoltar la Paulina Rubio...laliroliii li lorilliiii !!!!!!!

    ResponElimina