dilluns, 31 de maig del 2010

CRISIS, WHAT CRISIS? by mas "el tercer home"

En aquest món convuls que vivim hem vist aquests darrers dies tres fets que han sacsejat els ciments de la civilització occidental:
-el simpàtic portuguès signant per "l´imperi del mal", i es que la suma de mou+cristiano pot fer despertar tots els volcans del planeta, i espereu, podria ser pitjor, ja nomès hi faltaria en figo de secretari tècnic i tindriem la santissima trinitat de les tenebres... esgarrifós!!!!
-en jimmy jump apareixent per eurovisió i multiplicant fins al infinit el ridicul espanyol, encara mitja europa deu riure... algo pequeñiiito, algo chiquitiiito..... el cervell d´alguns, es clar i es que spain is different!!! sens dubte... patètic!!!!!
-i finalment es clar que els impresentables del COB donem la campanada i quedem tercers del campionat de catalunya de relleus, un fet absolutament impensable i que ni en els nostres millors càlculs haviem ni tan sols somiat... al·lucinant!!!!

I es que ens presentavem a vallgorguina sense cap pretensió pel que fa a resultats perque mirant els altres equips semblava evident que no teniem res a pelar, quina tonteria! per que no es pot somiar?
A mi em tocava sortir el primer, com sempre, i la veritat es que m´agrada prou sortir en massa, al mig mel merder, la sortida era com un camp de patates, pero ja està be, mes divertit, i abans d´arribar al triangle, primer ensurt, ja a la pista bona mirava el mapa quan aixeco la vista i apareix davant meu un tub de ferro(estil periscopi) a un pam del meu genoll, ufff que juuust!!! despres forta pujada i el primer error a la 2 quan agafo el rec del costat(no es gaire greu encara), a la 4 m´enmerdo per sobre uns pins tombats i la 6 la cagada del dia (perque sempre n´hi ha d´haver una???) em confonc amb els numeros de fita i despres tambe vaig al rec que no toca (+de 3´perduts) llavors les encadeno bastant be fins a la 15 que baixo massa (uns segons mès) a partir d aqui terreny rapidissim fins a la meta pero encara tindré temps de perdre uns segonets mes a la 18 perque passo la fita vista ben flipat i m´oblido de mirar el mapa ( quin passarell!!)
la veritat es que creia que ho havia fet prou malament (realment era un temps discret) pero el xic encara va sortir prou animat i va a començar a recuperar posicions i quan va arribar ja deviem anar cinquens a pocs segons dels tercers , aixi doncs , tota la pressió pel lleí que no va fallar i quan el veig passar la fita vista, nomes havien arribat BO i COC , increible!!!! llavors veig entrar a meta a ALIGOTS, quina decepció, pero celebrem el quart lloc com un gran exit i fins al cap d´una estona no ens enterem que aligots estava eliminat, SORPRESA!!! erem realment tercers , no m´ho podia creure , una satisfacció increible perque es el millor resultat sens dubte desde que faig orientació (menys de dos anys, de fet)


nomes resta felicitar als meus companys d´equip (dani i lleí) per la seva gran cursa (molt millor que la meva) i tambe al COB junior ( pau i sergio ) que van guanyar brillantment i ja sembla clar a qui hauré de deixar la plaça l´any que be, je je...


PD espero penjar alguna foto del podium els próxims dies, pero necesitaré un treball intensiu de photoshop, això no hi ha qui ho arregli!!!!!!

2 comentaris:

  1. Vols fer el refotut favor de no malgastar les tecles xerrant del maligne! Encara encendrem més els volcans i patirem per la Jukola!!
    ENHORABONA PEL MEGA RESULTAT EQUIPÀS DE COBARDS! I PELS JUVENILS TAMBÉ!! UEEEEEEE!!!
    Ah! I ni photoshop ni hòsties Mas, esteu PLETÒRICS A PODI! :)
    La heroe de mierda

    ResponElimina
  2. Mas, veient els resultats de diumenge, ni maligne ni òsties!! El qui ens ha de fer por aquest any que ve és l'Albacete!! Jajajaja
    Molt bona crònica, però a partir d'ara... alerta amb els PAUS! Que un es posarà les piles perquè et té ganes, i l'altre és inevitable...

    Lleí

    ResponElimina