divendres, 14 de maig del 2010

20 hores de cotxe!! Donen molt per SOMRIURE!!!


Divendres: Com no hi havia model event, el pau ens va portar un mapa de les Mimbres sur, per conèixer una mica el terreny Granadi!! Va estar bé!.


Tornem a engegar la furgo i acabem d'arribar a Santa fe, que havíem quedat amb el Mario! I ens porta a fer el model event NOCTURN!! Que el Mas l'ha explicat molt bé!!



Dissabte toca la llarga: al mati després de beure'm 4 aquarius, (per la set que tinc i la quina ha de venir!!) surto ben decidit, arribo al triangle i ja m'equivoco i me'n vaig al revés. (Segons el Doctor Mas; hauría d'haver millorat la capacitat de concentració). Després de la fita 3, paro a beure aigua i a refrescar-me una mica, que ja vaig molt fatigat. (Doctor Mas; augment de la capacitat respiratòria i rendiment cardiovascular). Afluixo el ritme i no sé interpretar les corbes de desnivell, fita 4. (Doctor Mas; capacitat de la visió perifèrica). La 8 la busco una mica abans, 12 veig una fita i sé que no pot ser la meva, continuo trotant però al cap de 35 segons penso que potser si que era la meva! I me'n torno a veure la fita i efectivament no era la meva. (QUE TONTO!!). La 14 no interpreto bé l'atac.


El diumenge: Havia anat a dormir "D'ora". Surto decidit i amb ritme bo, passant pels camins per assegurar, el moment que ataco la fita, surto a la 2. (vaia tela). Rectifico i torno a agafar bon ritme però anant a la 4 surto a la carretera, i al costat estava ple de taules de pic-nic!! Miro el mapa i no surten enlloc!! Segueixo una mica la carretera i no entenc per que no estan marcades ( falta d'experiència), però pel relleu crec que ja vaig bé i travesso el prat, passo pel costat de la fita i no la veig, em començo a desesperar i ja no sé on vaig, ni on sóc, i per postres passo per la fita 7 i no me n'adono que era meva ( la pressió del Pau, em va fer anar com un ànec sense cap). Però després de perdre 8 minuts i 2 minuts a la 1, ja no tenia gens de pressió, la resta de la cursa em va sortir molt bé!!



Resum: les curses no m'han anat gaire be, però la companyia del cap de setmana un 10!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Xic!! A partir d'ara a fer cas al Doctor Mas. Ja veig que a Barbate, o també hi deurà ser el trainer Mario, farem uns entrenos d'aquests... ja em frisso!!!

    ResponElimina