divendres, 9 de juliol del 2010

Anglada-Robbins

Fa dies el Dani em va dir que volia escalar!! (tanta orientació..). Jo gentilment li vaig proposar que tries lloc i via! La sorpressa va ser que em va proposar l'Anglada-Robins al pedra!! un ED-?,


per vist que no escala, apunta fort! si si... tu fas el primer llarg i jo el tercer, serà molt que no surti en artificial.. Que putilla!! em vaig arrosegar com un cuc amb penes i treballs! lliure per especialistes i artifo agonic!!


Ja el tercer llarg, no va fallar, s'el va treure en A1 amb sortidetes de V( Totes les peces a caldo??)


Mitica via classica, curta però intensa amb un tercer llarg molt elegant i força escalable, primer llarg per especialistes amb nivell.


























Llarg 1












Llarg 2
















Llarg 3
















Llarg 4

1 comentari:

  1. Volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques,Volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiquesVolem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques,Volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piades fanàtiques, volem piadfes fanàtiques, volem piades fanàtiques, i AQUESTA N'ÉS UNA DE MOOOOLT BONA!!!! Gran Robbins, especialista en el món del "cuc vertical", i de un mestre com el que li va portar! Apali macus! bones vacances,pel que en fa segur que és en Ratpe! apaciau.
    chuek

    ResponElimina