dissabte, 1 de maig del 2010

Per fi torno a tocar roca!

El dissabte 24, el Jordi, el Ricard i jo, vem anar a Montserrat, a escalar a la paret del aèri. Vem fer la via Cristina Gómez García, 300m. MD+ (6A obligat).
La via està semiequipada, i en algun lloc haurem de col·locar algun catxarro.




Llarg 1 (40m.): Sortirem amb tandència a la dreta,que ja ens porten els paravolts, serpentejant la placa de (6a+), fins arribar a la R1 de la Easy Rider. (Per mi el llarg més obligat).


Llarg 2 (40m.): sortim per la dreta amb (Ae). Pujarem una mica recte, i amb tendència cap a l'esquerra, i després recta amunt per placa (5+/6a), per anar a superar un desplumet. Després 4+ on haurem de protegir amb camalots o aliens, i ja arribem a la R3, que és la del Fraguel Rock.

Larg 3 (40m.) primer amb tandència a l'esquerra, i després a la dreta, tram de serpenteig per placa (5/5+), i algun pas s'ha de protegir.

Llrg 4 (30m.): Sortida amb tendència a l'esquerra, fins arribar a sota el sostre, que ja és amb tandència a la dreta (5+). Superem al espectacular desplom, fàcil amb els paravolts molt junts, i sortim del desplom r, cunjunta amb Fraguel Rock.


Llarg 5 (20m.): seguim al primer paravolt de la Fraguel, i després espids fins arribar R5 Easy Rider(5).


Llarg 6 (45m.): sortim cap a la dreta amb tendència flanqueig, i ja veurem els espids. Després recte amunt amb tandència a la dreta, fins arribar a un arbre (5).


Llarg 7 (40m.): ens enfilem a l'arbre flanquejant cap a la dreta (seguir paravolts, amb un pas d'Ae llarg), sortida de l'Ae amb 4+ 3m. R.


llarg 8 (45m.): sortim amb tendència a l'esquerra, passem per la R de la via Reencuentros, tirem recta i després a la dreta, roca mediocre, (sobretot no tirar recte amunt, molt podrit). Seguint a la dreta ja trobem la R a terra.
MILLOR SORTIR PER LA REENCUENTROS.

Via Recomanable!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada