dilluns, 13 de desembre del 2010

Rogaine del Corredor (by Terriman)


Després d'aventurar-nos amb el Rogaining de les 3 Valls, el Pep Mayolas ens va engatussar al lleí i a mi per anar al Rogaine del Corredor, organitzat per l'Oros.
Pels que no sapigueu què és un rogaine, només dir-vos que es tracta d'una cursa d'orientació per equips d'entre 2 i 5 persones en què s'ha d'aconseguir el major número de punts en un temps establert per l'organització. Els punts que dóna cada balisa ve definit per la xifra de les desenes en el codi de la balisa (la 32 val 3 punts, la 59 en val 5 ...).
El rogaining del corredor tenia com a seu de partida i final una urbanització de Dosrius, al Maresme.
Quan vam llegir la informació tècnica de la cursa (mapa DINA3, escala 1:15.000, 6 hores de temps i 30 balises!) de seguida ens vam adonar que segurament hi hauria temps de passar per tots els controls, pel que es tractaria d'una cursa sprint, guanyaria el més ràpid, ja que bastants equips aconseguirien fer tots els punts.
Així que, durant el quart d'hora que ens deixen per establir l'estratègia, configurem un itinerari abastant totes les balises.
A les 9:00 es dóna la sortida i sortim molt ràpid per posar-nos al capdavant juntament amb l'equip yaencontre.com-Hagloff del club Azimut.
Les primeres sensacions no són massa bones, ja que el primer corriol que agafem és gairebé inexistent. De mica en mica, però, el terreny es va arreglant i ens permet fins i tot fer camps a través pel mig del bosc, cosa inimaginable en algunes curses que hem anat pel Maresme.
Durant pràcticament la primera meitat de la cursa progressem els dos equips junts, fins a la fita 65 en què afluixem una mica per fer alguna modificació en l'itinerari inicial.
A partir d'aquí anem aconseguint punts sense fer cap error important i, a mesura que arribem al final, augmentem el ritme per veure si podem atrapar els nostres predecessors.
Finalment arribem a meta en segona posició, amb tots els punts aconseguits en 4h41'47" a només 6' dels guanyadors.
Vam acabar la cursa molt animats i satisfets pel bon paper realitzat i per la bona estona viscuda amb tot l'equip. A veure si ho podem repetir la temporada vinent.
El pròxim rogaining és a l'Espluga Calva i hi ha ni més ni menys que dues categories: una de 6 hores, com és habitual, i una altra de 24h!!amb el fred que hi fa en aquell país!!! A que no sabeu a quina ens apuntarem?

2 comentaris:

  1. Però si anaves sobrat!!! Cabr...n!!!! Si arribes a anar sol els hi treus mitja hora a aquell parell... Vinga, ens veiem.

    Lleí

    ResponElimina