dijous, 8 de juliol del 2010

la cursa perfecta by mas "slow runner"

la cursa perfecta es totalment el contrari a la que vaig fer jo aquest dissabte a begur:
surto i ja a la 2 ja agafo carrer que no toca i perdo uns segons, despres pugem al castell i a la hora de baixar la cago a la 6 on perdré mes de 3 min. , despres a la 7 i la 8 be pero ja veig que no puc seguir el ritme d´altres corredors, llavors a la 11 faig el millor parcial! ( s´ha de ser ruc, era una fita neutralitzada per travessar un carrer transitat) despres de pinçar la 12 no se ni on soc ni quin carrer he d´agafar, fins i tot he de mirar la brúixola per situar-me (imperdonable!) llavors baixo a la 13 per les escales que es la opció mes lenta ( ja posats) a la 14 i pujo travessant un verd que es podia esquivar perfectament ( si hi ha punxes es mes divertit) i finalment a la 19 busco l´arbre on hi ha la fita a l´altre cantó del carrer ( si senyor, aixó es orientació) baixant a meta no vaig fer la única cosa que m´hagués salvat la dignitat: llençar-me sota les rodes d´un cotxe, almenys aixi tindria la excusa d´haver tingut un accident!!!
al final, resultat gloriós: mes de 8 minuts pitjor que el guanyador, que en una cursa de menys de 20 resulta una proporció molt lamentable, en fi, a esperar temps millors...

despres de la cursa platja, despres pizza i despres a dormir (i es que els meus rivals, coneixedors de les teories del doctor mas, em castiguen amb la llei seca els dies de cursa pero algun dia m´escaparé i faré un "training" com cal...)

diumenge tocaba llarga i si be no vaig tenir grans errors ( nomes la 2), algunes eleccions de ruta equivocades (pujar turons innecessariament) em van penalitzar bastant (massa desgast fisic)

estaba clar que no era un terreny propici pels COBards, o sigui que haurem d´esperar que les curses es tornin a acostar a la muntaya que es on millor podem lluir

1 comentari:

  1. Anim Mas, que fer errors es una sort! Quan ja no en fem, quina motivacio ens quedara?!
    Ah, lo de tirar-se sota les rodes d'un cotxe, ni de conya!! que volem seguir llegint entrades tant divertides com aquesta!! ;-)

    ResponElimina