dimarts, 23 d’agost del 2011

Fanatisme total! (by Lleí)

Han estat només 4 dies de competició, però quins 4 dies! Al matí córríem en uns mapes magnífics, esplèndits, fabulosos... els més tècnics que he corregut mai (els mateixos que el dia abans corrien el WOC). A la tarda, ens deleitàvem amb els millors orientadors del món, tot veient el WOC... O sigui, 4 dies de fanatisme total! ;)

Dimarts 16 agafava el TGV a Figueres per plantar-me al vespre a Chambéry. Allà m'esperaven les Laures, el Jaume, el Mas, el Xic, i un "infiltrat", l'Oriol, que ja hi eren des de dissabte i ja havien corregut 2 dies. Jo, per la feina, només correria 4 dels 6 dies que durava la competició paral·lela als WOC.

"Si bajas de las 2 horas en una media harás buen tiempo" és el que em va dir en Tommi la setmana abans del WOC. Quina por! Tothom estava avisat de què eren uns terrenys dificilíssims, els més tècnics. Els bons feien errors de 15 minuts!!! Amb això i amb les explicacions de la tropa, em concienció de cara a la primera cursa.

Dia 3- Mitja distància a Crolles: terreny molt lent, almenys per mi, amb la vegetació bastant espessa, però divertit. Entro molt a poc a poc al mapa, assegurant. Començo a gaudir, tot i que el ritme és molt baix, i intento saber en tot moment on sóc i no cometre massa errors. Errors importants jo diria a la fita 6, la 7 i sobretot la 12, on perdo bastant temps (tot i passar-la pel costat i no veure-la!!). En algun moment tinc la sensació que falten coses al mapa o que estan mal cartografiades. Deu ser només això, una sensació...

A la tarda fem els fanàtics veient el Campionat de Llarga Distància. O Rei Thierry Gueorgiou guanya aquesta modalitat per primera vegada, i sense oposició!

Dia 4- Llarga Distància a La Féclaz: terreny més ràpid que el dia anterior, amb el bosc més obert, molt detall de roca, tallats i relleu. Disfruto corrent, tot i que en molts moments vaig lent per no cagar-la, per intentar entendre el mapa. Errors importants a la 2, 4, 6, 15 i 20. L'error més gran, però molt, la tirada llarga. Faig una molt mala elecció de ruta, i el més fort és que ho sé des del principi! A destacar 2 trams molt i molt lents, de la 15 a la 16 i de la 16 a la 17. Tot i així, gaudeixo com poques vegades.

La tarda d'aquest dia la passem entre el càmping i l'hospital, on han portat el Jaume a causa d'una al·lèrgia. Per sort, al vespre el deixen marxar.


Dia 5- Mitja Distància a La Féclaz: el terreny torna a estar una mica embrossat, però amb zones obertes i de bosc xulíssim. En aquesta cursa faig el pitjor error de tots, d'uns 15 minuts a la fita 8! Errors menors a la fita 1, 3 i 13. Llàstima de la 8, ja que hagués pogut baixar de l'hora.

A la tarda torna el WOC, aquest cop la final de Mitja Distància. O Deu Thierry Gueorgiou torna a guanyar insultantment!





Dia 6- Mitja Distància a La Féclaz: per mi, el millor mapa de tots. Bosc net, molt ràpid, amb detall de relleu, innombrables tallats i, el millor de tot... era el mateix traçat que el dia abans havien fet els homes a la final de Mitja Distància! (no veig que és el mateix traçat fins que he acabat). Faig fallos a la 1, 6, 7 i 15. La resta normalet, però molt content.

A la tarda arriba el millor de tots els dies... els Relleus!! El d'homes va estar bé, amb victòria de França (per fi!), però és que el de noies va ser genial!!! Quin final!! Casi casi més emocionant que el gol d'Iniesta a Stamfordbridge!!

D'aquest WOC, les conclusions que en trec són:
1- Que en Tero és molt Tero
2- Que no sempre els nois i noies d'un mateix país estan al mateix nivell
3- Que si surts 6 minuts abans d'en Thierry i pots aguantar-lo, pots ser 3r del mòn
4- Que la Minna Kauppi, a més de tenir algun encant, és la que dóna més epectacle (no va arribar a la fita 1 a la Final de la Llarga, i va guanyar a l'sprint als Relleus)
5- Que en Tero és el pu... amo!! (per si no havia quedat clar...)

Finalment, felicitar els components catalans de la selecció espanyola (Anabel, Berta, Anna, Ona i Biel), el qual van fer unes curses magnífiques, i que van fer que passéssim unes molt bones estones.





1 comentari:

  1. Un post genial per recordar la setmana del WOC.
    Gràcies per tots els ànims que ens vau donar cada dia! Se't posen els pèls de punta quan fas l'sprint i tens tanta gent animant :)

    ResponElimina