dimarts, 5 de juliol del 2011

" NO FALLIS LLEÍ, QUE JO NO FALLARÉ"

Sempre que he pogut competir a la mateixa categoria que el Lleí, el meu objectiu és poguer-lo guanyar. A cada cursa li fico presió, i li dic el mateix, " no fallis que jo no fallaré".
Aquest any no sé si per la presió que sóm tants èlits del COB o bé que n'ha après, jejeje!!! ha fet unes curses amb mínims errors i molt bons resultats però algún dia havia de passar, que els alumnes guanyéssin al mestre del COB, i en Mas i jo no hem deixat passar l'oportunitat i l'objectiu aconseguit.
La cursa:
En Lleí sortia 6" davant meu i el Mas 4" darrera meu, era molt difícil atrapar al Lleí, però el Mas era més fàcil que m'atrapés. La tàctica sortir a assegurar tant com puc i de mica en mica possar-me a tope.
Surto amb una mica més de presió del normal, perquè 4" no és gaire. Però entro molt bé al mapa i l'interpreto molt bé. A la fita 3 ja vaig a tope, a la 6 la busco massa a la dreta, la 12 vaig molt esbarat, quant em dóno compte arribo a dalt la carretera. I a la 15 "sorpresa!" en Lleí està pinçant, en un moment calculo que em queden 6 fites i 6 minuts d'avantatge. És el dia de donar-ho tot!!
A la 16 em treu segons però a la 17 s'equivoca als xaragalls i jo pinço abans. A la 18 em torna a treure segons. Anant a la 19 en Lleí es passa el pont i pinço al seu darrera. La 20 la busco massa a la dreta, però ell també, i ara si que veig que l'he guanyat i pujo gairabé caminant fins a la 21 i meta! OEOEOEOEOEOE!!!!!!
He pogut guanyar al Lleí, objectiu de la temporada, i a més he fet el meu primer podi a èlit, que això si que no m'ho esperava mai.
Per cert Lleí el successors no serem ni en Mas ni jo, però el Pau bo ja el tens a tocar roda, jejeje!!!
I també felicitar al Mas!!

4 comentaris:

  1. felicitats xic! i a la Quillanne que tremolin els èlits perque arribaràs super oxigenat del alps i ens pasaràs a tots per la pedra, no en tinc cap dubte!

    Mas

    ResponElimina
  2. Casum dena!! Ara sí que veig que anava en serio això de guanyar-me. No dubto que ho tornaràs a fer, i no perquè jo falli (que fallo i molt), sinó perquè tant tu com el Mas heu progressat MOLTÍSSIM amb poc temps. Això és d'admirar! Felicitats!

    Lleí

    ResponElimina
  3. Una flor no fa primavera!!!
    Espero poder tornar ben oxigenat, perquè voldrà dir que el temps m'ha acompanyat.
    No sé si arribaré a temps a la Quillane o sinó diumenge segur.
    L'intenció però, serà intentar tornar a provar de pujar a sobre la jepa jeje!!!
    Mas: moralment ja el tenim! jeje!!
    Però l'estadística del Lleí és: com més presió més bons resultats, haurem de deixar passar unes curses i després quan estigui ben confiat...PATAPAM!!! i ja estarem sobre la jepa jeje!!!.

    ResponElimina
  4. Renoi, quins piques. Sempre ens quedaran els Rogaines, jeje.
    Enhorabona a tots.

    ResponElimina