dimarts, 12 de juliol del 2011

FALLO SOBRE FALLO!!

El dissabte que encara estava una mica "diem xafat" del divendres de la Popi Pivo a Gironella (que per cert va ser un èxit 80 persones, sense paraules, felicitats Farra). Ens ananem a Vic que es celebrava el Campionat de Catalunya Nocturn.


La cursa:

La Berta ens dóna la sortida, miro el mapa i ja tenim una papallona. Córro bastant per pinçar la primera sense gaire cua. La 2 surto i me'n vaig massa a la dreta mirant veig a uns 80 metres a l'esquerra que hi ha una fita i vaig i comprovo i és la meva.

La 3 bé, la 4 ja sé on és i miro la 5, la 6 la busco abans. La 7 arribo i no em cuadra la fita de la papallona central. Miro el número i és la meva i pinço.

Marxo pensant en que no em cuadra la fita central i quan em dóno compte estic a la 2. Em torno a centrar amb el mapa, i ara toca la tirada llarga.

Miro l'opció de ruta i només en veig una. Agafo carretera, camí, carretera, camí, carretera, camí, psicològicament em destrossa molt els 3 km perquè no aguanto el ritme del Mas que el tenia a davant i se'm escapa.

Arribo a la papallona i em surt molt bé. Psicològicament em refaig molt i torno a portar un ritme molt bo.

Sortint de la 20 veig en Mas a 50 metres, vaig tirant fins a atrapar-lo. Quant falten 300 metres per la 21 en Mas se'n va a buscar el camp de l'esquerra, jo me'n vaig pel camí i em torna a sortir la papallona molt bé, però al moment que torno a pinçar la 27 (fita central de la papallona) la pinça no em pita i ho torno a provar i no pita i em ve a la memòria que no he netejat la tarja. "Vaya putada". Però acabo la cursa a ritme.
Però la sorpresa no s'ha acabat, a la 1 i a la 4 em vaig equivocar de fita per això no em cuadrava la fita central de la primera papallona.

Del traçat em va sobrar la tirada d'enllaçar la primera de la segona papallona, la resta del traçat una passada, havies de possar tots els sentits a la pràctica si volie fer una bona cursa.


Felicitats Oriol Andreu!!

1 comentari:

  1. Jaja....em sap greu la tiradeta llarga, però s'havia de fer!!! Vas fer l'elecció de ruta bona així que és un punt a favor teu!!!

    Oriol

    ResponElimina