dijous, 31 de març de 2011

Ja m'he desvirgat a èlit (by xic)

Per córrer a èlit, es necessita entendre molt bé el mapa i córrer molt i molt!!! Vaig entendre'l bé però lo de córrer em falta molt i molt!!! Vaig fer una cursa qüasi perfecte, només vaig fallar 2 minuts a la fita 6 i 1 minut a la 10 la 13 i 14, petits errors d'atac i a la 20 estava tant cansat i petat que em vaig tirar pel dret. Vaig caminar 2 minuts i vaig poder respirar una mica. Podríem dir que vaig fer una cursa perfecta i el Biel em va treure 21 minuts. Objectiu de la temporada: Fer curses perfectes i els rivals que corren tan que s'equivoquin,je je je!!! Iels del COB que corrin em molta presió, per quant s'equivoquin,je je je!!! I us deixo els mapes de la Lliga Espanyola sense comener, vosaltres mateixos....
3 comentaris:

 1. Deixa passar unes curses a èlit i segur que aniràs millorant, però es clar, els rivals als que t'has d'enfrontar són la crême de la crême! Fins la propera! ;)

  ResponElimina
 2. Així m'agrada carinyo!! Que et desvirguis, si senyor!!! (dp sóc jo la malpensada :) ).

  Ara bé una pregunta, a la tirada llarga de la 9 a la 10...què anaves fent equilibris per la traçada imaginaria, o què??? Madreeeeeee!!!

  Maria de la O

  ResponElimina
 3. Després de llegir la teva crònica i la del Lleí, he arribat a una conclusió: s'han d'eliminar les fites 11 i 14, que són les que fan anar malament als COBs.
  A la propera anirà millor, que jo no hi sóc, jeje.

  ResponElimina