divendres, 28 de gener del 2011

LLARGA ÉS LA NIT by mas "wild boar"



ja fa hores que és fosc...

fa molt de fred...

se m'ha glaçat l'aigua de la "camel"...

no sé si són les tres, o les cuatre de la nit...
de fet, no té cap importància, no és ni d'hora ni tard, no és el rellotge el que ens marca el ritme, sóm nosaltres mateixos, silenciosos caminants que ens em imposat la llei del no-descans i ara em de complir la condemna de seguir vagant per la nit hostil de les Garrigues cercant el premi a la nostra perseverança: una fita mès... i després, una altra... i una altra... i una altra, i aixi restarem atrapats en un bucle infinit del qual nomès ens en podrà alliberar el sol del mati quan amb el seu escalf fongui el gel que porto a l'esquena, serà la senyal que ja és hora de tornar a casa, això si, amb la motxilla ben carregada d'expériencies i de sensacions i és que una nit tan llarga dona per molt, grans moments com una posta de sol esplèndida dalt d'un turó o l'arribada a la hash house just quan mès ho necessitava, però també estones dificils com quan agafes fred i tens la sensació que se't està menjant per dins o quan el cansament s'apodera del teu cervell i sembla que estiguis flotant en una nebulosa a anys llum del món real...
són tantes les coses que podrem explicar demà, però encara mès les que no podrem per que no trobarem les paraules, ja nomès seran vagues records d'una nit cada cop mès llunyana en la memòria, i és que, com podriem descriure les emocions? no és pot, s'han de VIURE!!!

però encara és massa aviat per pensar en tot això...

encara és fosc...

cada cop fa mès fred...

nomès queda una opció: seguir caminant...

seguir caminant...

caminant...

caminant...

cam...


9 comentaris:

  1. Collons Mas! Que trascendental t'has posat! No coneixia aquesta vesant teva. Si no fossis tan lleig, et demanaria que ens casessim! ;-)
    Sou uns cracks! ...inconcients pero uns cracks!

    Benet

    ResponElimina
  2. Mas, sou l'ostia tio, sou l'ostia. Quan el fred et congela els ossos, quan la son et tanca els ulls i l'unica sortida es anar endavant i seguir. Es que a arribat l'hora dels valents, dels herois, dels titans.MOlt be company.

    CArles

    ResponElimina
  3. Per tot el que vau caminar, per no haver dormit, per les 14 hores a les fosques, pel rigorós fred,... Només felicitar-vos per haver superat el repte amb molt bona nota, a vosaltres i a tots els participants de la Rogaine de 24h.

    Salut i fins la propera. ;)

    ResponElimina
  4. Mas!!!! Ets el puto amo!! Estic amb el Benet.

    Lleí

    ResponElimina
  5. collons Benet! jo si que no coneixia aquesta teva vessant! si, sort que sóc lleig per que si no huria de mantenir les distàncies!!!

    ResponElimina
  6. per cert, també vull felicitar a tots els altres participants al prova, tant els de 24H com els de 6H,que també és prou dura.

    si algú té curiositat per veure la nostra ruta la vaig dibuixar al routegadget que està a la web de la cursa: http://www.thewildboar.org/

    ResponElimina
  7. Hops! Un cop més plas plas plas!!! Tot i que us anàvem seguint en directe :) llegir aq paraules posa la gallinita de piel!
    Peacho de cracks esteu fets!!!
    Maria
    (en Xic estava ben moix de perdre-s'ho :( )

    ResponElimina
  8. Molt bó l'escrit, i tens tota la raó en la posta de sol, fent la de 6h també la vem veure! ara aguantar aquella rasca tota la nit... Sou uns senglars!!!
    Vilaredes

    ResponElimina
  9. no es podia descriure millor!! grans records que duem tots a sobre....

    felicitats hop hop hop!!!

    goodmorning.

    ResponElimina