dimecres, 9 de juny del 2010

Em tocat el cel!! A la cursa de la pressió!!!

Tornant enrere: Campionat Espanya de relleus!! Va ser al·lucinant!!
Feia equip amb l'Oriol Andreu i Roger Fonseca i varem fer una cursa molt i molt bona, resultat 11 d'Espanya!! Impressionant!! (vaig pensar que seria insuperable).

Ara toca els relleus de catalunya!! Amb el Mas i el Lleí (m'he tornat a superar) ara em pujat al PODI!!! SENSE PARAULES!!!!! EM QUEDAT TERCERS!!!




La cursa:
Quant vaig veure a passar el Mas per la fita vista, no sabia en quina posició estava, però sabia que estava per sota dels 10 primers.(El nostre objectiu). Jo havia de fer una cursa perfecte per poder aguantar la posició, quins nervis!!! Vaig sortir a fons i molt motivat!! La fita 4 vaig anar molt per la dreta i vaig perdre uns segons, la 7 la vaig atacar a rumb i era mes ràpida per el camí. La 9 em vaig tirar per les pilones fins a la segona carretera,(s'havia d'anar per la primera carretera) després vaig haver de tornar a pujar una mica. Els bessons aquí ja els tenia molt carregats. I per fi arribo al final, que se'm va fer llarg!! Li passo la pressió al Lleí!! I el Mas em diu que he remuntat 4 posicions (inpressionant!!). I el Lleí va remunta 2 posicions més i ens porta a d'alt del podi!!!
MOLTES GRÀCIES MAS I LLEÍ!!!!!!!!!!! FELICITATS!!!!!!!!!











Que haig de dir del COB!!!
El COB a demostrat que tot es possible, any rere any el petit club a anat creixent, i fent-se un nom, entre els garants!! La motivació de cursa darrera cursa, ens a portat a fer uns resultats impressionants!! ( la sort també l'hem tingut de cara), no hi han paraules!!! També destaca el Lleí i el Pau que ens han marcat molts entrenaments, per poder aprendre molt més de l'orientació!!!


FELICITATS A TOTS ELS DEL COB!!!!!


2 comentaris:

  1. Osti tu! M'he emocionat!!! Snif snif... Es demostra que si s'hi posa esforç, es poden fer coses molt guapes. Felicitats per la gran temporada que estàs fent, Xic, i la progressió que estàs portant... Em sembla que l'any que ve em passaré a H35, no fos cas!!!

    Lleí

    ResponElimina
  2. JEJE, felicitats nanus, és un honor corre els vostres peus. Aixó fa que el Cob creixi, així que ja ho sabeu, no es pot parar de treballar, per tant l'any vinent 2ns minim!!

    felicitats Kraks
    PAU

    ResponElimina