dilluns, 7 de juny del 2010

els COBards ataquen de nou!!! by mas

Gran jornada d´orientació que vam tenir diumenge a peguera on vaig disfrutar com un nen petit i a mes a mes vaig conseguir el meu primer podi en copa catalana , i es clar despres del de la setmana passada als relleus això ja comença a ser perillosament adictiu i no ser com ho suportaré quan torni a la normalitat i quedi el vuitè o el quinzè, serà terribleeee!!!!!

Hi havia un problema aquest cap de setmana que era la coincidencia amb patum, pero vaig decidir ser assenyat i fer bondat, i mes veient que el meu gran rival se n´anava a dormir a les onze (t´estas fent gran Dani). I si, algú em pot retreure que fa unes setmanes vaig fer un el·logi de l´alcohol i la festa pero es que allò era lliga esp. i no m´hi jugava res i ara, en canvi, m´hi anava la temporada( a catalunya no es fan experiments!!!)

Diumenge al mati pugem a peguera i està plovent amb ganes, pero abans de sortir s´obre una finesta de bon temps i això fara que poguem correr de cine sense fred ni calor ( amics, això es el berguedà, es el paradis!!!)
I comença la cursa!!! quan vaig cap a la 3 veig que fa una pujada terrible pero l´ataco de dret i la veritat es que es fa llarguissima i a mes l´ataco malament i perdo uns 5´(comencem bé) anant cap a la 4 em revolco un parell de cops per culpa de l´herba molla (ja veig que m´hauré de gastar els quartos amb unes bambes de claus, que hi farem!), a la 6 travessant el verd m´en vaig maaaassa a la dreta(3´), a la 7 cauen uns segons mes, i despres molt bé fins a la 11 (1´), a la 15 m´en vaig massa amunt buscant un aiguamoll i quan hi soc xip, xap,xip, xap 2´, i finalment a la 19 no acabo d´entendre l´esperonet(1´) arribada a meta en pujada i finaaaal!!!
estic contentissim, he disfrutat moooolt en un mapa que es una meravella i una cursa molt dura fisicament(m´agrada!) i prou dificil tècnicament(quan les trobo també m´agrada) i ja m´agradaria trobar-ne mes d´aquest estil , AIXÒ ES ORIENTACIÓ!!!!!!
ja estic frissant per la pròxima, que serà a sant jaume i també tinc grans esperances de passar-m´ho molt i molt be


I per acabar, felicitar al dani per la gran cursa que va fer encara que a ell li costi reconexer-ho, i també al pau llorens que va tornar a fer un "carrerón" i al gerard que no falla mai.
ah, i també al soferts de la ultra que en van tenir un bon tip...

apali, salut i corves...

2 comentaris:

  1. Felicitats Mas!! Ara només et queda guanyar al Xic... i ja ho tens a prop!! Ei, però no li diguis que t'ho he dit, eh?

    Lleí

    ResponElimina
  2. gràcies!! home, algun cop ja l´he guanyat al xic, ja em costa ja, pero alguna vegada sona la flauta...
    vinga, estic esperant el recorregut dels "ultraorientadors" a veure si era tan dificil perque he vist uns temps....

    mas

    ResponElimina