dilluns, 19 d’abril del 2010

Navalcan serà un VOLCAN! (by Pau)



Sembla que hi han ganes de fer ressó del blog, i tot i el meu impresentable compromis amb les croniques de la web del club, em sembla que serà molt més fàcil através del blog, fer cróniques.

Aquest divendres, hem marxat a corre a Navalcan, amb en Mas, el Gerard i el Xic. Com sempre hi ha gent que va de tard... (ejem! ejem!), i varem arribar just quant ens tancaven els dorsal!

Ara comença el millor del cap de setmana. Comensem fent la curta distancia, i jo faré referencia a la meva cursa.

Em va costar força "molt" entrar en el mapa i fins a la fita 10, no em vaig sentir segur de mi mateix. El lloc, era un mai acabar de rocs, el mapa estava molt ben fet, pero els traçats, no van estar gaire técnics, i esclar, amb els que ens pesa el cul... pero bé no ho posare com a excusa, ja que amb la imatge, ja es veuen les meves errades!!. He marcat amb una lina discontinua vermella, la millor opció que podria haver fet, tot i que segurament en surtiria alguna de millor. La fita 5, és PATETIC! el que em va passar, pero tots sabem el què passa quant correm el limit... i és que no llegim el mapa com ho hem de fer. A la resta de fallos, son petits fallos que sumen temps i desgast físic, pero tranquils que tot arribarà...

Dissabte trada!! varem fer un dinar de conya, varem tenir molt bona companyia en el sobre taula, i "intimant" una mica, ens varem fer un fart de riure!. Aixó si, a l'hora del Barça, tots cap el Bar! (no fare cap comentari del partit...). com és normal... varem anganxar amb el concert del poble, un concert irrealista totalment!!!

Anem a per la cursa del diumenge:

Quin! "trote" de carrera. Era la llarga distància, i penseu que de llarga en tenia tot, tot, el mode. Considero que vaig estar força encertat en l'elecció dels meus itineraris, tot i que també vaig cometre algun error ( exemple el de la 5-6), em sembla que si hagues estat fisicament valent, m'hauria sortit una bona carrera. Tornava a ser una cursa de corre molt, i poc técnica, la unica dificultat que podia tenir la cusa, era que teniem un parell o tres de tirades llargues, les quals tenies de mirar de saber en tot moment, on et trobaves, perqué sinó... "la liabes parda". Aquí també he marcat amb una linia discontinua les rectificacions del meu traçat, pero ara ja, em sembla que no podre rectificar-ho fins a la propera...
Hos espero a la proxima a Granada ( santa fe ), hi esteu tots convidats a venir!
Salutacions coordials
PAU



3 comentaris:

  1. has fet unes curses prou maques, pero has d´entrenar una mica mes, no pots permetre que el xic se t´enfili a les barbes!!!
    vinga , anims i fins a la proxima..

    ResponElimina
  2. Pau, sento haver-li de donar la raó al Mas, però hauràs d'entrenar una mica més... jejejeje

    ResponElimina
  3. mmm...AQUEST TITULAR EM SONA! :)
    MARIIKINS

    ResponElimina