diumenge, 11 d’abril del 2010

BTT-O ARTES, mes valia quedar-se a casa...


pel que a mi respecta nomes puc qualificar de lamentable la meva cursa d´aquest mati, plena de problemes mecànics, errors de navegació i la cirereta del pastís "error en targeta". l´unic positiu es que no m´han atropellat tornant a casa, quina alegria!!
per començar m´he oblidat d´engegar el garmin (tenia massa feina plegant el llençol) i nomès arrencar un espetec de pinyons no augurava res de bo i efectivament al primer pujador ja em surt la cadena, la poso i tornem-hi, a la fita 3 primera elecció, jo vaig per la pista bona i la cadena no para d´espetegar, no se que fer... a la 4 tiro pel cami mès curt que queda mort en una clariana (es un camp perdut ple de bardissa) i haig de baixar per un marge molt dret i brut ( mal negoci, em sembla) seguixo amb les cames ben esgarrinxades i amb la bici cada cop pitjor, al final trobo que el problema es al plat mitjà i he d´evitar posar-lo (es el que mès es fa sevir, toca´t els ous!). de cami a la 8 torno a passar per una clariana traïdora (fils de les vaques aquest cop), a la 9 m´arrisco pel corriol que de mica en mica es va perdent i quan em dono compte estic empenyent la bici bosc a tavés (quina merda). cap a la 10 un cami de formigó em despista i quedo bloquejat, no se on soc i tardo molt a resituar-me. les últimes fites eren molt ràpides, quan arrivo a la 13 no miro el codi i zas!!! tot el mati a pendre pel cul...

en fi, es una llàstima acabar amb tant malt gust de boca ja que el mapa era prou benparit amb moltes eleccions de ruta i algunes petites trampes (en les que jo hi caic de quatre grapes).
ara com que han suspès les curses de lliga esp. a Girona suposo que fins a la tardor no podre resargir-me d´aquesta desfeta i m´haure de concentrar en les curses a peu on sembla que de moment em van millor les coses.

apa, fins a la pròxima, me´n vaig a comprar una bici

2 comentaris:

  1. Si et serveix de consol el resultat de Font Picant, jo e fet el mateix!
    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Osti tu, quina llàstima lo de la cursa... Ara, la crònica, un fart de riure... ;) Espero que la pròxima surti millor!

    ResponElimina